Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

British Touring Car Championship

Silverstone søger svar fra BTCC

BTCC 
11/12/06 

Silverstone cheferne er desperate, for at finde ud af hvorfor deres bane er blevet droppet fra 2007 kalenderen i British Touring Car Championship.
 

Efter at folkene bag BTCC organisationen for kort tid siden har bekræftet at Rockingham ’har fået’ Silverstones plads, har cheferne fra banen i Northamptonshire nu udstedt en presse meddelelse hvor du udtrykker deres skuffelse.

Det er dog antydet at Silverstone stadig håber på en løsning kan findes, så banen igen kan komme med på kalenderen.

Silverstone blev oprindeligt tilbudt den 21. og 22. april af organisationen bag BTCC, og denne dato accepterede banen. Dog var man nød til at gøre datoen tilgængelig ved at flytte bookinger som banen allerede havde på de datoer.

Silverstone diskutere i øjeblikket med British Automobile Racing Club (BARC) og TOCA for at få forståelse for hvorfor banen ikke var med i den endelige 2007 BTCC kalender.

Folkene fra Silverstone fortæller endvidere i deres pressemeddelelse, at de er overrasket over at organisatorerne har valgt at lægge 40% af BTCC løbene på to baner. Silverstone folkene er stadig helt sikre at der vil skabe mere variation for både teams, kører og publikum, hvis de får lov at afvikle en afdeling af BTCC.

Silverstone direktør Richard Phillips siger, at han ikke rigtig kan kommentere sagen fordi der stadig forhandles, men han selvfølgelig er skuffet.
”Silverstone forsætter samtalerne med BARC og TOCA for at finde den fundamentale grund til at vi ikke er på kalenderen som værter for en afdeling i næste år”.
Og han slutter med at sige: ”Det er en skam for vores loyale fans at de ikke får mulighed se BTCC på Silverstone – ’the home of British Motorsport’ – for første gang i BTCC historien”.

Læs også:
11.12.2006 - Silverstone taber forhandlinger

Selch

Læs mere om:
  • Silverstone
  •