Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

British Touring Car Championship

Silverstone taber forhandlinger

BTCC 
10/12/06 

- om BTCC løb
Forhandlinger mellem British Touring Car Championship cheferne er brudt sammen. Banen i Northamptonshire vil ikke være at finde på kalenderen i 2007.
 

Silverstone banen blev tilbudt datoen den 22. april i næste sæson, men var tilbageholdende og ville ikke sige ja, på grund af andre stærkt annoncerede arrangementer. En afdeling af British Superbike Championship, skal afvikles weekenden efter og en afdeling af FIA GT serien weekenden efter.
Der er ikke nogen oplysninger om, hvad banen har tænkt sig i den weekend hvor BTCC ville kører.

Da der ikke kunne blive enighed om tingene, har BTCC serien lavet en aftale med Rockingham i stedet for. Banen har ikke haft besøg af BTCC siden 2003.
”Vi er rigtig glade for at skulle vende tilbage til Rockingham. Der er en unik bane, som er up to date med faciliteter, og har fantastiske publikums arealer. Alle faceter viste sig at være et stort hit hos både teams, publikum og kørere ved det sidste løb i 2003” - siger BTCC chef Alan Gow.

Selch

Læs mere om:
  • Silverstone
  •