Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Magnussen forlænger sin kontrakt

Danish
Touringcar
Challenge 

08/12/06 

- med Den Blå Avis Fleggaard Racing
Jan Magnussen danner drømmeduo med Jason Watt hos Den Blå Avis Fleggaard Racing. To af dansk motorsports største navne er nu samlet i et og samme motorsportshold. I dag er der endelig kommet papir på, at Den Blå Avis Fleggaard Racing stiller med både Jan Magnussen og Jason Watt i DTC næste år.
 

Dermed er de to venner atter under samme tag, når DTC-sæsonen skydes i gang i 2007.

"Vi har kunnet løfte opgaven før, både da Jason blev mester i 2002, og da jeg selv vandt DTC i 2003, og det er jeg sikker på, at vi kan igen", siger Jan Magnussen.

"Det bliver stort. Faktisk vil statistikken vide, at vi skal have hinanden som teamkammerat, for at en af os vinder", siger Jason Watt.

Sidst de to kørte i samme team var i 2004. Nu sidder de atter i ens og helt nye DTC-racere.


Jan Magnussen danner drømmeduo med Jason Watt hos Den Blå Avis Fleggaard Racing.
(Foto: Kim Igel)

Nyt materiel
Den Blå Avis Fleggaard Racing kommer til start i to helt nye BMW 320si E90 Selvom bilerne er helt nye, har teamet og Jan Magnussen gjort sig gode erfaringer med netop BMW i 2006, som vil styrke indsatsen i 2007.

"Der er formentlig en mærkbar forskel sammenlignet med dette års model, men hvor meget ved vi ikke. De forbedringer, der er blevet lavet, giver nok meget på de udenlandske baner. Men det er ikke sikkert, at vi kan mærke det på de danske baner - det får vi at se, når vi kommer i gang med at teste bilerne", siger Jan Magnussen.

"Jeg bliver smidt i i den dybe ende. Jeg skal køre mod mennesker, der har masser af erfaring med BMW, og det er første gang, jeg kører DTC med baghjulstræk, så det kræver nok lige lidt tilvænning. Men det håber jeg, at vi får styr på ved nogle tests", siger Jason Watt.

Bilerne, der endnu ikke er leveret fra BMW Motorsport i München, vil blive serviceret af en gammel kending i motorsportskredse. Det bliver Jørgen Agergaard og Scandic Motorsport A/S i Slangerup, der står for den tekniske side af DTC-satsningen.

Magnussen: Som at komme hjem igen
"Der er så mange nye ting i Den Blå Avis Fleggaard Racing, der er som at komme hjem igen for mig. Det er dels, at jeg skal køre med Jason igen, og dels, at vi er tilbage hos Jørgen Agergaard i Slangerup, så det bliver godt. Jeg glæder mig til at komme i gang", siger Jan Magnussen.

"Det er min største sportslige chance i en årrække. Karsten Ree og jeg går lang tid tilbage. Han var den første, der kiggede mig i øjnene og troede på mig, hvorefter vi stiftede Team Den Blå Avis. Vi gjorde det godt i Formel 3000, hvor jeg blev treer i mesterskabet i første sæson, så det er gode minder", siger Jason Watt.

Foreløbigt er første løb for Den Blå Avis Fleggaard Racing og DTC berammet til begyndelsen af maj. Inden da skal teamet teste det nye materiel. Her er datoerne dog ikke fastlagt.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs også:
04.12.2006 - Drømmekontrakten i hus
Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Jason Watt
  • Team Den Blå Avis
  •