Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Drømmekontrakten i hus

Danish
Touringcar
Challenge 

04/12/06 

Det blev jul før tid for Jason Watt da han sikrede sig den ene af pladserne i Team Den Blå Avis, der kan give ham det ultimative udgangspunkt for at vende tilbage til toppen i DTC.
 

"Det er bare stort - nu er jeg materiel-mæssigt tilbage hvor jeg slap for nogle år siden" kunne man høre Jason udtale på TV2 Sporten søndag aften. "Jeg har i 2006 med ARTS haft et glimrende samarbejde med gutterne dér. Med grejet og budgettet vi havde til rådighed, synes jeg faktisk vi gjorde en god figur" siger Jason og retter en stor tak til sit nu tidligere team Autoforum Racing Team Silkeborg.

Parterne DBA og Jason Watt er enige om de ydre rammer omkring aftalen, dog er det stadig ikke 100 % fastlagt hvilken type bil der skal køres med i 2007. Teamets 2 BMW-biler er solgt, og der evalueres i øjeblikket kraftigt, så en beslutning forventes at være på plads inden næste uge er omme.

Watt.dk vil vi i de kommende dage bringe offentliggørelserne i kraft med at brikkerne falder på plads hos Team Den Blå Avis Fleggaard Racing.
Stay tuned...


Tiden flyver - og Team DBA og Jason håber at gøre ligeså i 2007....
(Foto: Watt.dk)

Faktisk er det lige nu nøjagtigt 10 år siden at Jason Watt og Den Blå Avis forhandlede den første Formel 3000 kontrakt på plads og et "Team Den Blå Avis" blev dannet for første gang.

Watt.dk


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Jason Watt
 • Team Den Blå Avis
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  D4 Enterprise Solutions