Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Button står over igen

Formel 1 
05/12/06 

Den ribbensskade som Jenson Button pådrog sig under et promotion arrangement for Honda i Japan, og som holdt ham fra at deltage i Formel 1 testen i Barcelona, den holder ham nu også tilbage fra denne uges testkørsler på Jerez.
 

Efter en lægeundersøgelse igår, blev det besluttet at man ikke ville tage chancen, og sætte Button ned i en Formel 1 racer på nuværende tidspunkt.
Det er ikke så meget på grund af selve skaden, den heler som den skal, og generer ikke Button når han sidder i raceren, det er mere fordi et eventuelt hårdt slag eller bump, ville kunne få skaden til at bryde op, eller i væste fald udvikle sig.

Derfor er det nu besluttet at Button ikke skal deltage i den kommende test på Jerez banen i Spanien.
Sidst på ugen skal Button igen til lægeundersøgelse, først derefter træffes der beslutning om han skal deltage i næste uges testkørsler på Jerez, der er den tredje 2007 testkørsel, samt den sidste Formel 1 testkørsel i dette kalender år.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jenson Button
  • Honda Racing F1 Team
  • Jerez
  •