Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Bryan Herta skal køre Acura

ALMS 
03/11/06 

American Le Mans Series- for Andretti Green Racing
Andretti Green Racing vil næste år, ud over at køre i Indy Car Series, også deltage i LMP2 klassen i American Le Mans Series. Bryan Herta er den første kører der har skrevet kontrakt med Andretti Green Racing om at køre den nye Acura ALMS racer i 2007.
 

Teamet kommer med en helt ny bil baseret på et Courage LC75 chassis med en Acura motor. Teamet har allerede sponsorkontrakt med XM Satellite Radio, i øvrigt samme sponsor som har prydet bagvingen på Jan Magnussens Corvette C6.R i både 2005 og 2006 på Le Mans.

Acura motoren er udviklet hos Honda Performance Development (HPD), og ud over Andretti Green Racing skal Fernandez Racing og Highcroft Racing køre med Acura motorer.
Alle tre teams arbejder sammen med Honda om at udvikle motoren, og det endelige mål med det her projekt er at bygge en LMP1 racer med både Acura chassis og motor.
LMP1 bilen kommer ifølge planerne først på banen i 2009.

Læs også:
27.07.2006 - Danica bliver i Indy Car Series
01.09.2006 - Debut til Acuras LMP2 racer

Vejgaard

Læs mere om:
  • Bryan Herta
  • Andretti Green Racing
  •