Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Danica bliver i Indy Car Series

IndyCar
Series  

27/07/06 

- på trods af NASCAR rygterne
Der har været mange spekulationer om hvor 24 årige Danica Patrick skulle køre i 2007 sæsonen, nu er det blevet offentliggjort at hun fortsætter i Indy Car Series, men at hun skifter team.
 

Efter 2005 sæsonen blev Danica Patrick udråbt til 'Rookie of the Year', og hun blev spået en stor fremtid inden for motorsporten, og hun har da heller ikke skuffet.

I det halvandet år hun har kørt i Indy Car Series, har nu 13 gange sluttet i top 10 og 4 gange i top 5, hun har son den første kvindlige kører nået at føre Indianapolis 500 løbet som hun sluttede på 4. pladsen i 2005. Derudover har hun 3 gange kørt sin racer ind på pole position.
Alt i alt flotte resultater som hun har opnået sammen med Rahal Letterman teamet, men hun mangler endnu at komme øverst på skamlen, derfor har hun de sidste par måneder set sig om efter andre muligheder til 2007 sæsonen.

I lang tid så det ud til at hun ville følge i sin fars - T.J. Patrick - fodspor, og vælge NASCAR, men valget endte med igen at blive Indy Car Series, men i 2007 sæsonen bliver det hos Andretti Green Racing at Danica Patrick skal køre.

Andretti Green Racing teamet, og deres kørere, har vundet Indy Car Series mesterskaberne i både 2004 og 2005.

Som teamkollegaer i Andretti Green Racing teamet i 2007 får Danica Patrick den erfarne kørere Tony Kanaan, samt Marco Andretti.
Herudover har teamet også option på Dario Franchitti og Bryan Herta.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Danica Patrick
  • Andretti Green Racing
  •