Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Chevrolet i DTC næste år

Danish
Touringcar
Challenge 

24/10/06 

Der har i de sidste par måneder blandt danske motorsports fans verseret rygter om, at et nyt bilmærke ville stille op i Danish Touringcar Championship fra 2007. Nu kan rygterne bekræftes, da Chevrolet Danmark har offentliggjort, at de stiller sig bag et nyt team.
 

Teamet ”Chevrolet Motorsport Danmark” er dannet af Michael Klostermann (Klostermann Racing) og Kent Bo Steffensen (Sport A Racing), som begge har været med til at sætte deres præg på DTC. ”Vi måtte bare erkende, at skulle vi have opfyldt vore sportslige ambitioner, så er kravene i dag så store, at det er nødvendigt at forene kræfterne”, lyder det samstemmende fra de to kompagnoner. ”Vi har gennem de sidste fire måneder forhandlet med Chevrolet og i dag fået en rigtig fornuftig aftale med Chevrolet Danmark. Med den fremgang de har haft i WTCC i år, så er det klart, at vi glæder os til at komme på banen næste år og fortsætte de gode takter”. Det skinner tydeligt igennem, at teamet har en målsætning om at være med i toppen og blande sig i kampen om mesterskabet.

Aftalen omfatter indsættelse af 1–3 biler i DTC for de næste tre år. ”Når vi ikke har lagt os helt fast på antallet – og dermed heller ikke har skrevet kontrakter med kørerne endnu, hænger det sammen med, at de sidste sponsoraftaler forhandles i disse uger, samt at de afsluttende forhandlinger med Ray Mallock (RML) i England finder sted i disse dage. Vi har ikke haft brug for at lede efter kørere, da vi har fået en lang række henvendelser fra interesserede kørere. Det har faktisk været rart med den store interesse, som har bekræftet vores tro på projektet.” Den daglige drift kommer til at foregå hos Kent Bo Steffensen, som indrømmer, at vedligeholdelse af to til tre biler ikke vil kunne klares med den nuværende besætning.

Administrerende direktør for Chevrolet Danmark, Brian Groth, udtaler: ”Vi glæder os rigtig meget til dette samarbejde. Det er meget professionelle folk, der står bag dette nye team. De har et godt set-up i forhold til de ambitioner, vi har, og kemien fungerer fint mellem os. Ikke mindst er der fuldstændig enighed om de overordnede rammer”.

Chevrolet har været repræsenteret i WTCC de sidste to år. I år er det lykkedes at komme på podiet op til flere gange. Og to af gangene var det for at modtage sejrstrofæet. ”Vi håber naturligvis, at få ligeså meget succes og positiv opmærksomhed her i Danmark, som man har oplevet på europæisk plan” slutter Brian Groth.

Chevrolet Danmark
Dankor Autoimport A/S

Læs også:
16.10.2005 - Sport A Racing's farvel til Volvo


Læs mere om:
  • Kent Bo Steffensen
  • Michael Klostermann
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  • Sport A Racing
  •