Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Lister har investeret i nyt chassis

Le Mans
Series 

22/09/06 

Som det allerede er de fleste bekendt kommer Lister ikke til start i det afsluttende Le Mans Series løb, som køres i denne weekend på Jarama banen i Spanien. Det betyder så også at Jens Reno Møllers spotscar sæson er overstået for i år.
 

Jens Reno Møller er dog endnu ikke helt færdig med at køre denne sæson. Han stiller til start i den kommende weekend på Padborg Park, hvor han skal køre for Hartmann Honda Racing Racing i DTC.

For at komme tilbage til Lister, så skyldes deres udeblivelse, at den velkendte Lister Storm LMP er kørt i garagen, samt at Lister har investeret i et helt nyt LMP1 chassis til 2007 sæsonen.
Hvad der helt præcis ligger i disse ord vides ikke, men Lister skriver selv at de vil frem på LMP1 gridden igen, og derfor koncentrere de nu alle kræfter om at få opbygget en konkurrencedygtig LMP1 bil til 2007.

Lige som der ikke er meget information om bilen, er der heller ikke information om hvem der skal køre den i 2007.

Læs også:
21.09.2006 - Jarama 1000 kilometer - preview
19.09.2006 - Jens Møller gør comeback i DTC

Vejgaard

Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • Lister Storm Racing
  • Jerez
  • 24/09/06 - Jarama - LMES
  •