Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jens Møller gør comeback i DTC

Danish
Touringcar
Challenge 

19/09/06 

Efter et lille års pause vender Jens Møller nu tilbage til Danish Touringcar Championship. Det sker på Padborg Park, hvor man i weekenden afvikler sæsonens syvende og ottende afdeling lørdag og søndag.
 

”Jeg har lavet en aftale med Hans Hartmann om at køre løbet om søndagen og så DM-finalen for hans team,” fortæller Jens Møller, der ikke har kørt race i en DTC-racer siden DM-finalen sidste oktober. Men i sidste uge var han tilbage bag rattet af en DTC-racer. Det skete under en test på netop Padborg Park.

”Jeg fik ikke kørt så mange omgange, men jeg fik en fornemmelse af bilen, og det var en god fornemmelse,” siger han. ”I teamet arbejder vi på, at jeg kan komme ud at teste igen på torsdag, så jeg få nogle flere omgange i bilen, så vi kan være ordentligt forberedt.”

Aftalen mellem de to uldjyder – Hans Hartmann er fra Herning og Jens Møller fra Ikast – har udviklet sig lidt efter lidt hen over sommeren, efter at den estiske WRC-stjerne Markko Märtin pludselig valgte at stoppe hos Hartmann Honda Racing.

”Hans og jeg har haft en løbende dialog om det,” fortæller Jens Møller. ”Jeg har været meget imponeret over det set-up, Hans har fået lavet i år med to biler, og det virker som et rigtigt godt team. Hans vil gerne forsvare den tredjeplads i teammesterskabet, som Hartmann Honda Racing har, og jeg har haft et ønske om at prøve at komme tilbage til DTC. Jeg skal bl.a. bruge løbene som en personlig test, der bl.a. skal være med til at afgøre, om det er noget for mig at vende tilbage til serien på fuld tid.”

Selv om Jens Møller har tre fulde sæsoner i Danish Touringcar Championship i bagagen, så er det ikke sådan lige til at gøre comeback. De to seneste sæsoner har han nemlig kørt i BMW, og nu gør han comeback i en Honda.

”Jeg har jo ikke kørt forhjulstræk siden Peugeot i 2003, og det er ikke bare lige sådan at hoppe i en forhjulstrækker. Jeg skulle køre nogle andre linier end normalt, men jeg har en stærk forventning om, at jeg nok skal blive konkurrencedygtig. Bilen virker i hvert fald på Padborg Park, det har vi set, så målet må være at komme til anden shoot out og så tage det derfra,” slutter Jens Møller.


Læs mere om:
 • Jens Reno Møller
 • Hartmann Racing
 • Padborg Park
 • 24/09/06 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her