Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Vios Cup

Begge danske kørere på podiet

Vios Cup 
19/06/06 

Anden runde af Toyota Vios Klassen i Thailand er netop over stået, og det gik rigtig godt for de to danske kørere Jack Lemvard og Thomas Raldorf.
 

Jack skulle starte fra pole, da han var klart hurtigst om lørdagen i tørvejr, og Thomas var lige efter Jack på 3 pladsen.

Ca. 1 time før løbet åbnede himlen sig, og det begyndte at regne kraftigt. Alle bilernes setup blev hurtigt ændret, og selv om det ikke regnede mere da staten gik, var banen stadig meget våd og meget glat.

Både Jack og Thomas fik en god start, og efter første sving var de på første og anden pladsen. De trak stille fra resten af feltet kun fulgt af Chairiya "Win" på tredje pladsen, men selv "Win" sakkede langsomt agter ud.

Thomas begyndte nu at lægge meget pres på Jack, og det var klart at se at Thomas var den hurtigste af de 2, men Jack kørte flot og det var ikke muligt for Thomas at komme forbi.

Thomas fortsatte med at presse Jack, i håbet om at Jack ville fejle så han kunne komme forbi, og på 6 omgang skete netop det. Jack bremsede lidt for sent kørte af i et sving og røg kortvarigt ud i græsset, men var hurtigt inde på banen igen.

Thomas satte nu alt ind, og trak hurtigt fra Jack, og åbnede et forspring på ca. 200 meter ned til Jack.

Resten af løbet satte hverken Thomas eller Jack en fod forkert, og de blev derfor nummer 1 og 2.


(Foto: Italkart (Thailand) Co. Ltd.)

Jack Lemvard er nu nummer 1 i Vios serien med 35 point, og Thomas er nummer 2 med 26 point.

Italkart (Thailand) Co. Ltd.

Læs også:
17.06.2006 - Pole og ny officiel bane rekord


Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  • Thomas Raldorf
  •