Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Vios Cup

Pole og ny officiel bane rekord

Vios Cup 
17/06/06 

Tidstagningen er netop overstået i Thailand, og det blev foreløbig en god weekend for de to danskere som kører med i "Toyota Vios klassen".
 

Jack Lemvard var i en klasse for sig selv, det var der slet ingen tvivl om. Jack kørte under morgen træningen en tid på 1:16,1 hvilket er en forbedring på 0,6 sekkund af den uofficielle banerekord han satte i sidste uge.

Tidstagningen var en "1 lap shoot out", og her satte han ikke en fod forkert og kørte en tid paa 1:16,6 som nu er officiel banerekord for denne klasse i Thailand.

Jack var hele 1,7 sekund hurtigere end resten af feltet, man kan næsten sigen af han lavede en "Magnussen" på resten af alle de andre kørere, og bare satte sig ind og kørte fra alle uden besvær.

Thomas Raldorf var det meste af dagen 2. hurtigst, men et kikset gea skifte og en oversatsning, kostede lidt tid, så han blev nummer 3 i tidtagningen 0,2 sekund efter nummer 2.

Løbet imorgen er på 17 omgange, og med de 2 danskere lige efter hinanden i starten, så er der lagt op til et muligt godt resultat imorgen.

Der var flere rygter dagen igennem om at Jack i næste uge skal til Kina i 4-5 uger for at kører Formel Renault på en køreskole, fordi at han hele næste år skal køre med i Formel Renault Asia Series.

Italkart (Thailand) Co. Ltd.


Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  • Thomas Raldorf
  •