Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup Gr. N 2000

Raldorf tilbage i dansk motorsport

Yokohama Cup
Gr. N 2000 

01/09/05 
Yokohama

Her vil mange sikkert forvente at det var Oluf Raldorf, der vandt Akai Cup i 1982 som vendte tilbage til asfaltet igen, men det er hans søn som nu tager tråden op.
 

Som nævnt vandt Oluf Raldorf Akai Cup i '82 - den gang var klassen forløber for det vi i dag kender som Gruppe N eller Yokohama Cup.
Og det er netop i Yokohama Cup at Oluf's søn Thomas Raldorf nu træder ind i dansk motorsport.

Inden Thomas får sig debut i Gruppe N 2000 klassen på Padborg Park den 17. og 18. september, skal han den kommende weekend køre 5. afdeling i det Thailanske Go Kart mesterskab, hvor han i øjeblikket ligger på en delt første plads.

Thomas stiller op til løbet på Padborg Park i den ene at Peter Olsen's biler - en Peugeot 206 GTI.
Bilen var til Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen udlejet til Henrik Nøhr, der var så tilfreds med bilen at han straks ville leje den til de resterende løb i år.
Men da Thomas allerede havde kontrakt på den til Padborg Super Prix, så må Henrik vente med at køre i 206'eren igen indtil DM finalen.


Det bliver i denne Peugeot 206 GTI at Thomas Raldorf debutere i dansk bilsport.
(Foto: Motorsporten.dk)

Selv om det bliver Thomas' debut inden for dansk bilsport, så har han udover sin Go Kart erfaring, også lidt erfaring med fra testkørsler i den Thailanske Toyota Vios klasse.

Læs også:
12.07.2005 - Thomas imponerer i Thailand


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Thomas Raldorf
  • 18/09/05 - Padborg Park - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •  
     

    Yokohama Cup Gr. N 2000 nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: