Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Vios Cup

Thomas imponerer i Thailand

Vios Cup 
12/07/05 

Den danske go-kart kører i Thailand, Thomas Raldorf, testede i weekenden for Toyota Vios, i en af deres standard vogne. Målet var at se om han kunne være ligeså konkurrence dygtig i denne standardvogns-klasse som han har været, og stadig er, i karting.
 

Thomas største problem var, at han vejede ca. 35 kg mere end nogen af de andre kørere, og sædet der sad i bilen, og alle andre sæder som var tilstede på banen, var alle sammen for små. Det lykkede dog efter en del tid at få sat bilen op til ham.


Thomas Raldorf.
(Foto: Italkart (Thailand) Co. Ltd.)

Thomas kørte i alt 427 km over weekenden og tiderne som blev sat blev bedre og bedre. Første test runde nogensinde i en standard vogn, blev kørt på 1:20,53 hvilket var nok til en placering som nummer 15 ud af de 32 kørere i klassen.

I anden runde blev bedste tid 1:19,27 hvilket var nok til en placering som nummer 7 i feltet, og tredje runde blev den bedste om lørdagen med en tid på 1:18,33 hvilet var nok til den fjerde beste tid i forhold til de tider som blev kørt på sidste løbsdag, da der var meget gummi på banen.

Søndagen blev brugt på overhalings teknikker og set-up af bilen til den måde Thomas kører på, og det kunne også ses på tiderne som blev kørt. Sidste på søndagen, kørte Thomas weekendens hurtigste tid på 1:17,73. (Denne tid var hurtigere end pole-position tiden til sidste løb).


(Foto: Italkart (Thailand) Co. Ltd.)

Instruktøren, Mr. Senia fra Japan, Team ejeren fra Toyota og Thomas selv, var vildt imponeret, og der blev snakket meget om at Thomas evt. skulle køre denne klasse i 2006 sideløbende med sin karting.

Thomas er nu blevet tilbudt at køre med i det næste løb som bliver afholdt i august.

Italkart (Thailand) Co. Ltd.


Læs mere om:
  • Thomas Raldorf
  •