Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Villeneuve forlader BAR før tid

Formel 1 
09/10/03 

Jacques Villeneuve har kørt sit sidste Grand Prix for BAR. Efter at han fra 2004 er blevet udskiftet med japaneren Takuma Sato, har det ligget i luften at canadieren måske allerede var ude. Og nu er det sikkert: Villeneuve gider ikke køre mere for BAR.
 

Ifølge BAR har Villeneuve tilkendegivet at han ikke vil stille op for holdet på Suzuka i denne weekend. "Jeg var på vej hertil med toget til morgen, og fik et opkald fra Craig Pollock der informerede mig om at Jacques ønsker at blive løst fra sine kontraktlige forpligtelser. Det har jeg accepteret. Hvis nogen ikke ønsker at køre, så ønsker de det ikke. Takuma vil i stedet køre på søndag," siger David Richards.


'The end' - Villeneuve og BAR er nu historie
(Foto: Honda GP)

Dermed får Sato et lyn-comeback. Han scorede sine første point i VM sidste år - netop på Suzuka, hvor han kørte for Jordan-Honda.

Læs mere:
Hvad nu Villeneuve?

Benji

Læs mere om:
  • 12/10/03 - Suzuka - Formel 1
  •