Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Tysklands GP - frie træninger lørdag

Formel 1 
02/08/03 

Williams kørerne har tilsyneladende bestemt sig for at de vil være i front i weekenden. Bortset fra den første fri træning, har der stået Williams på det hele hidtil.
 

Bortset fra den første fri træning hvor Williams kørerne blev nr. 5 og nr. 8, har der stået Williams på plads nr. 1 i de efterfølgende sessioner iberegnet den første kvalifikation. Hos Ferrari har Barrichello, på nær i en session, været den hurtigste af de to Ferrari kørere. Hos McLaren ser det lidt anderledes ud. Coulthard var hurtigst i den første fri træning, men siden har han ikke gjort meget væsen af sig, og fik slet ikke sat en tid i den 3. fri træning. Bilen stoppede ude på banen og han fik ikke sat nogen tid.

Hos Jaguar har Justin Wilson momentvis vist sig. I træningssessionerne har han placeret sig i bunden af feltet. Til gengæld var han godt med i den første kvalifikation på en syvende plads. For danske Nicolas Kiesa har det ikke været så godt. Man skal kigge i bunden af listerne for at finde ham. Man kunne måske heller ikke forvente andet. Det kiksede dog helt i den første kvalifikation. En softwarefejl sendte ham ud inden han faktisk kom på banen, så han får fornøjelsen af at starte først i den afgørende kvalifikation. For øvrigt efterfulgt af Jacques Villeneuve.

Teamsene har brugt de frie træninger til at samle en masse data om banen. Det er kun anden gang at man kører på Hockenheim i dens nuværende udformning, så ny data skal opsamles, tydes og omsættes til bl.a. nye setups.

Selvom Nicolas Kiesa skal starte først i kvalifikationen, så lad os nu alligevel krydse fingre for at han får en god kvalifikation. De nærmeste konkurrenter er Jordan, Jaguar og Sauber, og med en god del held efter de første besværligheder, kan Kiesa måske presse sig foran Verstappen, Firman, Wilson og Heidfeld eller Fisichella. Men alt skal gå op i en højere enhed hvis det skal lykkedes. Men pøj pøj alligevel. Det bliver med danske øjne en spændende kvalifikation.

Noget helt andet er om Michael Schumacher virkelig kan gøre det bedre med bilen. Hans tider i denne weekend har ikke været alt for imponerende. Barrichello er den der har holdt Ferrari farverne højest hævet hidtil i denne weekend.

Tider tra træningerne

Dons

Læs mere om:
  • 03/08/03 - Hockenheim - Formel 1
  •