Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

EM Rally

Rally Madeira - Torsdag

EM Rally 
01/08/03 

Lundgaard nummer tre
Her i aftes startede Rally Madeira for alvor med en kort super special prøve - 2,05 km. Det foregik rundt og omkring havnen i Funchal, som er centrum for rallyet. Og selvom den psykologiske effekt af at vinde SS1 kan være stor, så er det først i bjergene at den samlede vinder skal findes.
 

SS1 - super special:
Det stærke felt i dette års udgave af Madeira Rally tæller mange top rally kørere, som skal igennem 22 prøver - ialt 287 km, inden vinderen er fundet. 16 af disse prøver er under 15 km lange, hvilket har fået flere til at kalde det for et "sprint-rally", som dog er teknisk meget svær i bjergene.

Vi følger hele weekenden, hvordan Henrik og Freddy klarer sig i dette felt, og som det kan ses af tiderne fra SS1 har de startet flot med tredje bedste tid - bestemt en lovende start.

Resultatet af SS1:

Plac. Kører Mærke Tid
1Bruno ThiryPeugeot1:23,9
2Miguel CamposPeugeot1:24,0
3Henrik LundgaardFord Focus1:25,5
4Manfred StohlFord Focus1:25,5
5Renato TravagliaPeugeot1:26,2
6Patrik SnijersSubaru1:26,3
7Francois DelecourPeugeot1:28,4
 
 

EM Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: