Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

EM Rally

Shakedown test

EM Rally 
31/07/03 

Henrik Lundgaard og Freddy har nu været ude at køre i den Ford Focus WRC, som de skal bruge til Rally Madeira. Desværre har vi ikke nogle billeder af testen - derfor nøjes vi med et view ud over havnen i Funchal, som er den største by på Madeira og som også er centrum for rallyet.
 

De to danskere fik overrakt Focus'en til rallyets officielle shakedown test, hvor de øvrige teams også var til stede. Hastighedsprøven der blev brugt, var meget kort. Kun nogle få kilometre, så der var ikke de store muligheder for at finde sig til rette i bilen. Men lidt er bedre end ingenting, og førstehåndsindtrykket var godt. "Det er en meget fin bil," konstaterede Henrik bagefter, men vanen tro havde han allerede fundet et par ting omkring differentialerne, som han gerne ville have haft lejlighed til at arbejde videre med.

Til shakedowntests er der ikke officiel tidstagning, men de enkelte teams har alligevel grundigt styr på, hvad konkurrenterne ligger og kører på. Henrik har især et godt øje til Peugeot 206-kørerne som favoritter, og det ser ikke ud til at være helt forkert vurderet.

Shakedown tider:

Plac.KørerMærkeTid
1Miguel CamposPeugeot 2061:36,3
2Bruno ThiryPeugeot 2061:37,1
3Renato TravagliaPeugeot 2061:37,3
4Patrik SnijersSubaru Impreza1:37,8
5Henrik LundgaardFord Focus1:38,6
6Francois DelecourPeugeot 2061:40,4
 
 

EM Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: