Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

EM Rally

Madeira - værd at vide

EM Rally 
31/07/03 

Henrik er nu på Madeira og er sammen med andenkører, Freddy Pedersen, i gang med notekørslen til EM-ralliet i den kommende week-end. I den forbindelse kommer vi her med lidt facts om Henrik deltagelse og om hvordan man kan følge med i rallyet.
 

Først kigger vi igen lidt på den bil, som Henrik og Freddy skal køre i. Vi har allerede afsløret at det bliver en Ford Focus WRC 2002, men en læser af www.henrik-lundgaard.dk, Henrik Bülow Andersen, har gjort et større detektivarbejde omkring denne, og har sendt os en masse oplysninger.


(Foto: Ford Rally Sport)

Først og fremmest en link til det team (Procar), som leverer bilen. Dem kan man læse meget mere om på www.procar.it. Henrik Bülow Andersen har læst i pressen, at Henriks bil er en af Markko Martins tidligere Focuser, og han har opsporet at netop den bil har været brugt først af Carlos Sainz (Catalunya 2002) og dernæst Markko Martin (Tyskland, Italien og England 2002). Sainz udgik med bilen, men Martin kørte flotte resultater hjem. 6'er i Tyskland, 5'er i Italien og ikke mindst en andenplads i England - et rally han længe lå til at vinde. Vi siger tak til Henrik Bülow Andersen for disse informationer.

Selve rallyet vil du naturligvis kunne følge på henrik-lundgaard.dk. Vi vil flere gange om dagen følge op på, hvordan det går Henrik og Freddy - forhåbentlig med en masse billeder dernedefra. Men vil du følge rallyet fra prøve til prøve og se Henriks tider så snart han er i mål på prøverne, så må du ty til rallyets officielle hjemmeside. Den findes på ralivm.com hvor man kan vælge både en portugisisk og en engelsk version.

 
 

EM Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: