Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

EM Rally

Henrik Lundgaard i Ford Focus

EM Rally 
24/07/03 

Henrik Lundgaard er taget af sted til Tyskland, hvor han passer sit job som gruspilot for Markko Martin. Men Henrik skal også selv ud at køre.
 

Henrik Lundgaard, en af de hjemlige DTC stjerner, har en lille bibeskæftigelse som gruspilot for Markko Martin i WRC serien i rally. Netop i disse dage er Henrik Lundgaard i Tyskland for at forberede sig til denne opgave. Som en lille sidegevinst er det blevet muligt for Henrik Lundgaard at komme til at køre en afdeling af EM serien i rally.

Der har været tvivl om hvilken bil det var muligt for Henrik Lundgaard at få stillet til rådighed fra ProCar teamet som stiller bilen til rådighed. Men nu skulle det være på plads og Henrik Lundgaard og makkeren Freddy Petersen skal køre i Ford Focus. Det bliver i 2002 modellen da 2003 modellen udelukkende er til fabrikskørerne.

Dons
 
 

EM Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: