Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

EM Rally

Lundgaard til EM-rally

EM Rally 
23/07/03 

Der er jævnligt læsere af Henrik Lundgaards hjemmeside som skriver ind og spørger, om Henrik overhovedet ikke tænker på rally mere. Det gør han jo. Udover DTC-deltagelsen kører han som bekendt med i VM-rallies som gruspilot for estlænderen Markko Martin, men naturligvis er det en rolle som aktiv kører læserne gerne vil se Henrik i. Til alle Jer har vi i dag godt nyt.
 

Et fast rallyprogram er der ikke plads til i Henriks meget pressede arbejdsskema, men en gæsteoptræden i ny og næ kan det lade sig gøre at passe ind i planerne. Således skal Henrik i den første week-end i august køre EM-rallyet Rally Madeira.

"Det hele opstod meget hurtigt. Løbledelsen havde mulighed for at skaffe en bil til mig at køre i, så hvis jeg var interesseret skulle jeg slå til i løbet af kun en time," fortæller Henrik. Interessen var selvfølgelig til stede - der behøvede Henrik ikke en hel time til at bestemme sig - men der skulle lige skabes hul til rallyet i kalenderen, så det blev en hektisk time inden alt var på plads.

"Da jeg slog til var jeg ikke engang klar over, hvem jeg kunne få med som andenkører. Jens Christian Anker, som jeg vandt EM og VM med kunne ikke komme med, og jeg havde ikke kunnet få fat i Freddy Pedersen, som var med mig på Madeira sidste år," siger Henrik og understreger dermed hvor hurtigt det skulle gå med at acceptere tilbudet fra løbsledelsen. Siden er det dog lykkedes at få fat i Freddy Pedersen som tager med til Madeira.

Det ligger på nuværende tidspunkt heller ikke fast, hvilken bil de to skal køre i. Det er som nævnt løbsledelsen som har stået for alt det praktiske omkring deltagelsen, og de har kontakt med det italienske firma, ProCar, om at levere en bil. Det er samme firma som sidste år klargjorde en Subaru Impreza til Henrik og Freddy, men firmaet råder over flere biler og Henrik ved endnu ikke, hvilken der kommer til Madeira.

 
 

EM Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: