Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

European GP - dæk preview

Formel 1 
25/06/03 

De tre seneste GP'er har stort set været meget forskellige hvad angår dækvalg. Den europæiske GP er endnu en ny udfordring.
 

Bridgestone:
Bridgestone har som optakt testet på Silverstone hvor Ferrari, Sauber og BAR har testet dæk. Det har ikke kun været til det europæiske GP, men også til franske GP som kommer kun en uge efter det europæiske. Man har testet flere forskellige compounds og opbygninger af dækkene. Hos Bridgestone har man været ganske tilfredse med testresultaterne.

Michelin:
Hos Michelin har man også spekuleret i de næste GP'er. Forholdene er meget forskellige i øjeblikket. Michelin tager 5 forskellige compounds med til Nürburgring samt de nødvendige intermediate og regnvejrsdæk. Man er ligesom Bridgestone ganske klar over at forholdene netop på Nürburgring kan skifte meget hurtigt. Afhængigt af de respektive teams setup og pitstopstrategi, kan man vælge mellem flere forskellige compounds og konstruktioner.

Dons

Læs mere om:
  • 29/06/03 - Nürburgring - Formel 1
  •