Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Foreløbig vejrudsigt for det europæiske GP

Formel 1 
25/06/03 

Vejret i Danmark i øjeblikket er noget omskiftelig affære, og i de seneste dage har det været virkelig voldsomt visse steder i Tyskland.
 

Vejret er ikke til at regne med - i hvert fald ikke i Danmark. Det vigtigste for Formel 1 fans i øjeblikket er hvordan det nu bliver i Tyskland i weekenden - især for de som tager turen til Nürburgring.

Den foreløbige vejrudsigt for Nürburgring:

Fredag:
Det skulle blive delvist overskyet med temperaturer op mod 25 grader. Østlig vind dog svag. Der er en lille chance for regn, dog skulle der blive sol sidst på eftermiddagen.

Lørdag:
Lørdag kommer til at ligne fredag lidt, men med en vestlig vind i stedet og et par grader lavere. Derimod er der en lidt større chance for regn.

Søndag:
Søndag bliver det rimeligt vejr, med temperaturer op mod 24 grader. Vinden bliver kraftigere. Mht. regn er det endnu svært at spå om.

Vejret på og omkring Nürburgring er en vanskelig ting. Da banen ligger i bjergene kan det være meget omskifteligt. Så til de som tager af sted. Tag noget regntøj og noget varmt tøj med for en sikkerhedsskyld. De som har været på Spa i Belgien kender forholdene.

Dons

Læs mere om:
  • 29/06/03 - Nürburgring - Formel 1
  •