Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - Panoz rapport efter 12 timer

Le Mans 
15/06/03 

Le MansHalvvejs i Le Mans er Panoz på 6. og 9. pladserne. Racer #11 har meget længe ligget stabilt på 6. pladsen. Kort efter midnat havde Olivier Beretta et uheld der var tæt på at koste dem videre deltagelse.
 

Beretta kørte over nogle vragdele og han var glad for at være sluppet fra et uheld med over 300 km./t. Dækket punkterede på vej ind i den første chikane, og derefter måtte han forsøge at få kontrol over raceren og vende tilbage til pitten inden han derefter overlod raceren til Max Papis. "Jeg var på fuld speeder i 6. gear på vej mod den første chikane da det skete. Banen var virkelig snaves og der var mange vragdele over det hele. Jeg kørte tydeligvis over noget, hvilket gav problemet. Jeg var meget heldig ikke at crashe raceren. Den var helt på tværs med mere end 300 km./t. Det gik venstre, højre, og så venstre igen - så jeg fik et godt kig på autoværnet," siger Olivier Beretta.

Den anden racer har haft en god nat. "Jeg har virkelig nydt at køre i natten, hvor raceren ikke har givet sig, og jeg har det rigtig komfortabelt derude. Vi kører godt efter tolv timer, men vi har stadig lang vej endnu. Alle i teamet har gjort det godt indtil videre og vi skal blot fortsætte," siger David Saelens.

Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •