Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - Corvette rapport efter 17 timer

Le Mans 
15/06/03 

Le MansDe to GM Chevrolet Corvette C5-R racere ligger for tiden på 2. og 3. pladsen i GTS-klassen. De jagter fortsat Ferrari-racerne men der er et godt stykke op.
 

Omkring klokken 07.00 kørte Johnny O'Connell sin #53 racer i pit, da der var nogle småproblemer. Gearkassen blev skiftet og samtidig blev Franck Freon sat i bilen.

Kelly Collins, #50 Corvette
"Det er vigtigt for os at sætte fart på. Farvellet på Sebring er i vores erindring, og vi vil ikke presse os selv nu. Jeg er tilfreds hvis vi bliver på 4:01 til 4:04 tider, hvor vi kan holde en god fart uden at smadre vores racer. Vi har stadig syv timer tilbage og vi skal ikke tage noget fra vores konkurrenter ved at presse hårdere."

Ron Fellows, #53 Corvette
"Vi havde lidt uheld til morgen, da vores gearkasse skulle skiftes. Men vi har stort set kørt de sidste tre 24-times løb uden problemer og vundet dem alle, så måske var det vores tur til nogle forandringer. Vi skal ikke presse meget hårdt på nu, og med et par udgåede kørere, kan gutterne på #50 Corvetten jagte toppen af podiet."

Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •