Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Panoz dumpede lidt tilbage

Le Mans 
13/06/03 

Le MansLige med nød og næppe holdt Panoz sig indenfor de ti første med racer nummer 11. Der var problemer for den anden racer, der var en tur af banen i den hurtige 'Indianapolis' sektion.
 

Her var Scott Maxwell bag rattet og kom over nogle vragdele, hvilket ødelagde et dæk. Det kostede et spin i 'Indianapolis' men heldigvis ramte han ikke muren, så derfor holdt han sig stadig med i kvalifikationen. Racerene starter fra 15. pladsen. "Det var en meget dramatisk dag for mig, fordi jeg endte med at få et stort uheld da jeg kørte over nogle vragdele og ødelagde et dæk. Raceren spandt på det hurtigste sted på banen på vej mod 'Indianapolis' og jeg brugte al min bil-kontrol - stod på bremsen og lukkede øjnene. Heldigvis stoppede jeg og havde ikke ramt noget," siger Scott Maxwell om uheldet.

I den anden racer har Olivier Beretta vist gode takter og han er tilfreds. "Jeg er ret glad fordi vi har haft to problemfrie dage og det har det været en god forberedelse," siger den monegaskiske kører.


Benjamin Leuenberger på vej ud i mørket
(Foto: Panoz Motorsports)

Derudover har det også handlet om at kørerne har fået mulighed for at køre om natten. "Jeg kørte et langt stræk i dag hvilket var vigtigt for mig for at gå omgange om natten. Jeg kørte om natten for første gang på Sebring og det tager tid at vænne sig til. Jeg begynder at føle mig sikker med raceren og føler at jeg bliver hurtigere og hurtigere. Jeg kan ikke vente på at løbet skal starte," siger den unge Benjamin Leuenberger.

Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •