Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Opturen kom ikke for Silas Rytter på Rudskogen

TCR Denmark 
11/06/24 

TCR DenmarkHåbet var, at Silas Rytter skulle hente topplaceringer i TCR Denmark på Rudskogen i weekenden. Resultaterne levede ikke op til forventningerne.
 

Allerede i kvalifikationen var der noget, som ikke var rigtigt. Den lynhurtige nordjyde var kun ottendehurtigst, og dét gav et svært udgangspunkt til løbene:

- Det var jo meningen, at jeg skulle starte godt fremme i feltet og have et minimum af konkurrenter at kæmpe med, men vi ramte bare ikke den kvalifikation rigtigt. Det er frustrerende, men så er det dét, vi arbejder ud fra, fortalte Silas efter kvalifikationen.

Lørdagens løb var præget af massiv regn - noget, som sæbonitten plejer at være hurtig i - men her lykkedes det kun at avancere en enkelt placering efter en lang kamp med en konkurrent. Dermed måtte der arbejdes hårdt for at søndagens to løb kunne redde weekenden.


(Foto: Grippo)

Heller ikke i søndagens første løb gik det som Silas Rytter håbede. Hele løbet blev brugt på at kæmpe med konkurrenter, der var synligt langsommere end ham selv, men som til gengæld gjorde det umuligt for ham at overhale uden at risikere skader på bilen.

Heldigvis fik Silas bedre muligheder i finaleheatet, hvor han efter den første tredjedel af løbet fik fart i bilen og begyndte at komme fremad. Han nåede frem til femtepladsen og nærmede sig den førende i U25-klassen, da målflaget blev hængt ud ved målstregen.

- Jeg er glad for at jeg fandt farten i finaleheatet. Jeg tror, den her regnkørsel har hængt lidt fast i mig, men da først jeg var med igen, kom omgangstiderne jo også med, siger Silas, der dog ærgrer sig over at have brugt så meget tid på at kæmpe mod langsommere konkurrenter.


(Foto: Grippo)

- Der blev både spærret og lavet buler, og det er en lidt kedelig måde at køre racerløb på. Men sådan er det nogle gange, og måske skulle jeg bare have klemt på i stedet for at undgå et uheld. Jeg satser bare på at starte foran den slags konkurrenter næste gang, lyder det fra Silas Rytter, der trods asen og masen fik gode point med til U25-mesterskabet.

Næste løb i TCR Denmark er efter sommerferien, når Grand Prix Danmark køres på FDM Jyllandsringen den 17-18. august.

Rytter Motorsport


Læs mere om:
  • Silas Rytter
  • Rudskogen Motorsenter
  • 09/06/24 - Rudskogen Motorsenter - TCR Denmark
  •