Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Ungdommen sejrede i SSC-brag på Ring Djursland

Special Saloon 
10/06/24 

Valdemar Eriksen løb med tre heatsejre af tre mulige i weekendens anden afdeling af Special Saloon Car på Ring Djursland.
 


(Foto: Grippo)

Den unge nordjyde var ellers kun næsthurtigst i den drivvåde tidtagning lørdag formiddag. Her lykkedes det Ulrik Larsen at finde mere bid i sine dæk, så han kunne tage pole position til weekendens første løb.

De to bedste placeringer blev i alle tre løb varetaget af Valdemar Eriksen og Ulrik Larsen, hvor førstnævnte på kort tid sørgede for at køre et forspring ud, som holdt til målstregen. Bag de to herrer var der mere action for pengene.


(Foto: Grippo)

Andreas Kjærgaard havde det som en fisk i vandet under lørdagens heat, hvor han håndterede Scotty GT-racerens mange turbohestekræfter på brutal vis og kørte sig til tredjepladsen, mens på papiret hurtigere biler kæmpede i det våde element. Henrik Ziegler kørte sig til en fjerdeplads med Henrik Schou Jensen helt oppe i bagkofangeren.

Søndag var vejret kommet tilbage i sommerstemning, og flere af klassens nye kørere begyndte at skrue op for tempoet. Porsche-kører Nina Østergaard Borris kørte sig frem på femtepladsen og en andenplads i Division 3 i weekendens andet løb, og også Mads Lysdahl Simonsen skruede op for tempoet i sin Ferrari 488 Challenge.

Finaleheatet måtte Henrik Ziegler starte fra bagerste startplacering, da han måtte udgå af det forrige heat på trods af solid kørsel fra ham. Han præsterede at køre sig frem på ottendepladsen af 17 startende.


(Foto: Grippo)

Det var i Division 3 at spændingen foregik i finaleheatet. Andreas Kjærgaard har i et godt stykke tid været den dominerende faktor i divisionen, men de nye kørere i klassen er begyndt at sætte farten op. Det var godt nok Andreas, som var hurtigst i divisionen, men med Nina Østergaard Borris under et sekund efter ved det ternede flag - og Mads Lysdahl Simonsen blot tre tiendedele sekund efter hende - skal den hurtige vestjyde snart finde et gear mere, hvis han vil blive ved med at tage sejrene.

Næste gang, Special Saloon Car buldrer derudaf, bliver til det traditionsrige Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen den 16-18. august.

Special Saloon Car


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 09/06/24 - Ring Djursland - Special Saloon
  •