Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DS3 Cup

Dobbeltsejr sender Milan Rytter i DS3 Cup-føring

DS3 Cup 
10/06/24 

DS3 CupDen hurtige nordjyde var i en liga for sig selv, da DS3 Cup kørte på norske Rudskogen i weekenden.
 

Forud for weekenden var ambitionerne helt i top. Sidste år vandt Milan Rytter og satte ny banerekord på den norske racerbane, og sejre var præcis hvad han var på jagt efter.

I en regnvåd tidtagning kunne Milan lørdag tage første skridt i retning mod sejren, da han sikrede pole position til første løb med tre tiendedele sekund til nummer to.

Der var til gengæld noget mere afstand til konkurrenterne i lørdagens løb, hvor regnen væltede ned over banen. Milan tog starten og kørte et meget stabilt løb, som han vandt med over 13 sekunders forspring til resten af feltet.


(Foto: Grippo)

Fra sjette startplacering i søndagens løb var forventningen, at der skulle kæmpes for at komme frem gennem rækkerne. Sådan gik det langt fra, for da starten gik, sprang Milan afsted forbi konkurrenterne og var i føring efter første sving. Herfra gik det i strålende solskin uden antydningen af udfordringer hele vejen til målstregen i ensom majestæt.

- Jeg er super glad! Det føltes egentlig ikke som om at jeg kørte vildt hurtigt, men jeg tror bare at det hele gik op i en højere enhed for mig. Jeg fik en helt perfekt start og kunne stikke af … det var mere, end jeg havde regnet med, fortæller Milan Rytter, som har kørt sig til mesterskabsføring i DS3 Cup:

- Det er fantastisk - jeg kører med i år for at vinde mesterskabet, og de to første løb har jeg haft lidt småproblemer, så det er skønt at det hele bare spillede nu. Det holder vi fast i resten af sæsonen, siger Milan Rytter.

Næste afdeling af DS3 Cup køres på FDM Jyllandsringen til Grand Prix Danmark i august måned.


(Foto: Grippo)

Rytter Motorsport


Læs mere om:
  • Milan Rytter
  • Rudskogen Motorsenter
  • 09/06/24 - Rudskogen Motorsenter - DS3 Cup
  •