Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Regnvejrssejr til Kasper H. Jensen - og masser af fights igennem feltet

TCR Denmark 
08/06/24 

TCR DenmarkLørdagens TCR-heat blev kørt i silende regn, og det var måske netop regnen, der reddede den regerende TCR-mester:
 


(Foto: TCR Denmark)

- Jeg lå og kæmpede med grebet og lavede også et par småfejl, så Mike (Halder, red.) kom helt op i kufferten på mig, men han bakkede hurtigt af igen. Jeg tror måske det var på grund af mængden af spray, som gjorde det svært rigtigt at se forbi mig, siger Kasper H. Jensen.

For Michael Markussen blev første heat en bittersød affære. Koldingenseren holdt klar på tredje startplacering, men problemer med pitlimiteren gjorde at han missede starten fuldstændig:

- Jeg kunne pludselig kun give fuld gas i startproceduren, og i det her vejr ville det give massivt hjulspin. Pludselig gik bilen ud, og ingen jeg fik startet den op igen, var feltet kørt, fortæller Michael Markussen, som på flot vis fik kørt sig tilbage til fjerdepladsen:

- Rudskogen og regnvejr er bare et rigtig godt match, både til bilen og mig, lyder det fra en storsmilende Markussen.


(Foto: TCR Denmark)

Også Malte Ebdrup havde det store smil fremme efter at have konverteret en start fra tiendepladsen til en tredjeplads og som bedste U25-kører. Længere nede i feltet kæmpede Silas Rytter en lang kamp med Philip Lindberg, der til sidst måtte lade nordjyden komme forbi og overtage syvendepladsen.

Husk at se med på YouTube, hvor TCR Denmark sendes live:

Søndag kl. 13:45 heat 2: Youtube-link
Søndag kl. 14:45 heat 3: Youtube-link

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Rudskogen Motorsenter
  • 09/06/24 - Rudskogen Motorsenter - TCR Denmark
  •