Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Michael Markussen opruster til ny sæson i TCR Denmark

TCR Denmark 
28/03/24 

TCR DenmarkPosen er blevet rystet godt og grundigt for Michael Markussen, som har et par store ændringer på vej til 2024. Han er stadig meget ambitiøs og har høje forventninger til den kommende sæson i TCR Denmark, men han er også realistisk omkring, at hvis de forventninger skal indfries, så må der ske nogle forandringer.
 

“I år skal vi gøre det bedre end sidste år, og vi vil som minimum på podiet. Det vil vi prøve at opnå ved at rykke lidt rundt internt i teamet. Det gælder for eksempel Casper Elgaard, som vi nu får med på fuld tid i teamet, også om søndagen, hvilket frigør noget tid og energi for mig på løbsweekenderne,” fortæller Michael Markussen.

Casper Elgaards tilknytning til Michaels team er ikke som sådan noget nyt, men niveauet af involvering kommer til at betyde meget for Michaels fokus på løbsdagen. Om det siger Michael Markussen: “Sidste år var Casper Elgaard kun med fredag og lørdag og det betød, at jeg skulle være meget på som teamchef i løbet af søndagen. Så den største ændring for mig er, at jeg får fri til at koncentrere mig om opgaven med at køre race, særligt ved selve løbsweekenderne, i stedet for alt muligt andet som organisering osv. Elgaard har jo fem mesterskaber bag sig som teamchef og desuden flere som kører også.”

Det er ikke kun teamstrukturen, der bliver ny til den kommende sæson. Det bliver også med en ny bil på asfalten, som kan vise sig at være en udfordring grundet leveringstiden.

“Jeg har en ny racer på vej, det er den nye Cupra Leon VZ TCR, som jeg kommer til at køre i. Jeg har ikke haft mulighed for at teste den endnu, da vi først får den leveret en uge inden det går løs, så det bliver en stor udfordring,” lyder det fra Markussen.

Uden sponsorer kommer man ingen vegne og man kommer slet ikke i en ny bil, med en ny teamchef og med så store ambitioner som Michael Markussen gør. Derfor runder han af med at udtrykke sin taknemmelighed for sponsorerne, der stadig er med og støtter op om ham: “Alt det her ville ikke være muligt uden rigtig meget goodwill fra vores sponsorer, og jeg vil gerne takke dem for at bakke så meget op om projektet. Ellers ville det være umuligt for os at komme ud og køre og få lavet de her ændringer med Casper Elgaard i teamet og ny racer,” afslutter Michael Markussen.

TCR Denmark afvikles på de danske racerbaner, ligesom der køres på den fantastiske Rudskogen bane i Norge. Sæsonen skydes i gang med Åbningsløbet på Padborg Park den 28. april. Husk, at TCR Denmark sendes live, enten på TCR Denmark’s YouTube kanal eller DR.

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Michael Markussen
  • Markussen Racing
  •