Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Keep Your Dreams Alive

Diverse 
22/03/24 

Ordene som også er tatoveret på min højre underarm har holdt gang i troen om en skønne dag at kunne leve af min sport.
 

De sidste par år har været en kæmpe kamp med at få skrabet økonomi nok til blot at kunne køre serierne og nogle få talte træningsdage, og det bliver man ikke hurtigere end de andre af…. og ingen undtagelse i år.

Derfor har jeg henover den forgangne weekend i samråd med Pole Position Network ApS’ (Pole Position Club) bestyrelse taget beslutningen om at stoppe den videre forfølgelse af drømmen.

En for mig hård men nødvendig beslutning om at stoppe med en sport som jeg har udøvet i 20 år, men ikke alt stopper.

Erhvervsnetværket Pole Position Club

Pole Position Club som i 2024 er i sin 11. sæson vil fortsætte i årene fremover, og også i årene fremover med Tyrstrup Kro som ”klubhus”.

Sæson 2024 er allerede planlagt med 4 arrangementer på Tyrstrup Kro, samt ture til Italien, England og Spanien og der er plads til mere.

Bestyrelsen for Pole Position Club har på et tidligt tidspunkt været fremsynet og valgt at hvis jeg en da stoppede, ville Pole position Club være der for andre sportstalenter.

Sportstalenter støttes fremover af Pole Position Club

Med mere end 50 medlemmer i Pole Position Club’s netværk er fundamentet for fremover at støtte min. 2 og max. 4 unge sportsudøvere, heraf skal min. 50% af disse være indenfor motorsport, tilstede. I årene fremover vil Pole Position Club have mulighed for at udlodde støtte til de enkelte udøvere i en størrelsesorden som vil kunne gøre en stor forskel for det unge menneske.

Bestyrelsen vil mødes indenfor overskuelig fremtid og arbejde med retningslinjerne for den fremtidige støtte og indvolvering af nye talenter, samt foreligge det for medlemmerne af Pole Position Club ved årets 2. arrangement på Tyrstrup Kro torsdag den 30. maj.

TAK

Der skal lyde en stor tak til medlemmer af Pole Position Club og Sponsorer for personlig støtte igennem alle årene. En speciel stor tak til Den Lille Kromand Torben Schulz – Tyrstrup Kro, som i 2014 så ideen med Pole Position Club.

Tak til mine 3 søskende Sara Sofie, Lukas og Markus for at jeg måtte ”udnytte” vores forældre, og ikke mindst TAK mor og Far.

Patrik Matthiesen, Keep Your Dreams Alive


Læs mere om:
  • Patrik Matthiesen
  •