Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Ultimate Cup Series

Theodor Jensen gik glip af podieplacering på Paul Ricard

Ultimate
Cup Series 

19/03/24 

På trods af et stærkt tempo måtte den østjyske racerkører tage til takke med fjerdepladsen, da han deltog i Ultimate Cup med det italienske TS Corse-team.
 


(Foto: Davy Delien)

Efter nogle frugtbare træninger torsdag og fredag bød lørdag aften på tidtagning, hvor gennemsnittet af alle tre køreres bedste omgangstider skulle bestemme startrækkefølgen til søndagens løb. Med en god indsats fra Theodor lykkedes det at sikre femte startplacering.

Teamets bronzekører, Nathan Kumar, startede løbet i forventning om tumult og deraf følgende safety car-perioder, da teamets to hurtigste kørere så ville få bedre chancer for at bringe bilen frem i feltet. Som forventet var der to safety car-perioder i den første time, hvorefter Theodors anden teamkammerat kunne tage en time bag rattet.


(Foto: Davy Delien)

- Vores tredjemand kørte et godt stint og afleverede bilen på andenpladsen, men Nathan tabte et par vigtige placeringer i sit andet stint, så da jeg skulle i bilen måtte jeg kæmpe noget for at komme fremad igen, fortæller Theodor Jensen, der med en halv time tilbage af løbet overlod bilen til sølvkøreren, som kunne køre i mål på fjerdepladsen.

- Det var ærgerligt at vi tabte tid midt i løbet, for vi var i føring flere gange i løbet af de fire timer, og jeg tror godt at vi kunne have snuppet sejren, hvis alting var gået i vores retning, siger Theodor, der dog ser tilbage på weekenden med glæde:

- Sejr eller ej, så var det en god weekend med godt racerløb og nogle gode oplevelser på banen. Langdistanceløb giver noget andet end sprintløbene i formelbiler, og jeg tror at det er noget, som kommer mig til gode når sæsonen starter i Eurocup3, siger han.

Theodor Jensen Racing


Læs mere om:
  • Theodor Jensen
  • Paul Ricard
  • 17/03/24 - Paul Ricard - Ultimate Cup Series
  •