Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Oliver Rømer klar til OK Oktan 100 Super GT Danmark

Super GT
Danmark 

08/03/24 

Super GT DanmarkFor første gang i karrieren skal Momentum-køreren prøve baghjulstræk
Der venter en ny stor udfordring for Oliver Rømer, København. Hidtil i sin karriere har den tidligere mønbo kørt race i forhjulstrukne biler, men i år skal han prøve kræfter med en baghjulstrukket bil, når han skifter til OK Oktan 100 Super GT Danmark.
 

”Det holdt hårdt, men det gik op i en højere enhed,” siger den 27-årige racerkører. “Jeg er glad for, at det i ellevte time lykkedes at få de sidste aftaler på plads, og jeg glæder mig til at prøve kræfter med det, man kan kalde den danske superliga indenfor motorsport.”


Oliver Rømer starter i år i OK Oktan 100 Super GT
(Foto: Momentum Racing)

Oliver Rømer starter for Momentum Racing – det team, han i de sidste mange år har startet for. Her har han bl.a. kørt i en Seat Ibiza i først Super Cuppen, siden Danish Endurance Championship. Den Super GT-racer, han skal køre i år, bliver til gengæld et nyt kapitel for ham.

”Jeg har ikke prøvet bilen endnu, så jeg har meget lære,” siger Oliver Rømer. ”Jeg har ikke kørt med baghjulstræk i racing før – ja, altså lige ud over karting – så det gælder om at få en masse omgange under huden inden sæsonstarten.”

Han mener dog at have en fordel.

”Nu kender jeg banerne fra de sidste sæsoner, og når jeg får lært bilen at kende, er ambitionen at køre med om titlen i Am-mesterskabet. Jeg forventer, at der bliver noget tæt race i den klasse,” siger Oliver Rømer.

OK Oktan 100 Super GT-sæsonen starter den 27.-28. april på Padborg Park.

Padborg Park
super-gt.dk

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Oliver Rømer
  • Momentum Racing
  • Padborg Park
  • 28/04/24 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •