Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DS3 Cup

Ny kører trækker velkendt team tilbage på banen

DS3 Cup 
19/02/24 

DS3 CupMathias Klingenberg skifter gokartbanerne ud med DS3 Cup i 2024. Den københavnske racerkører får banesportsdebut med et erfarent team.
 

Efter flere sæsoner med pæne resultater og masser af læring er Mathias Klingenberg klar til at fortsætte arbejdet for at komme frem i rækkerne. I DS3 Cup kommer han til at vokse med opgaven i en fart - ikke mindst på grund af samarbejdet med Madbull Racing og teamchef Kim Lund Johansen:

- Det er en kæmpe mulighed for mig at køre for et team med så meget erfaring. Kim har vundet DS3 Cup-mesterskabet to gange og har næsten kørt alt på både to og fire hjul, så han kan virkelig lære mig meget, siger Mathias Klingenberg, som stadig har til gode at spænde selerne og trille ud af pitten:

- Jeg har kun prøvesiddet bilen på Madbull Racing’s værksted, så lige nu venter jeg bare på at skulle til licenskursus, hvor jeg har fået lov at låne bilen. Det bliver spændende at komme i gang med sæsonen!

Selvom Mathias Klingenberg er helt grøn på de danske baner, er der masser af pokaler efter sæsonerne i gokartsporten. Tilbage i 2022 sluttede han på tredjepladsen i det danske OK Junior-mesterskab, og der er også tydelige beviser på god performance i Rotax Max Challenge og det svenske mesterskab.

- Jeg har kørt nogle omgange på Padborg Park i en anden bil, så der ved jeg i hvert fald hvor svingene er, men det hele er nyt for mig. Vi har et par testdage inden sæsonen starter, så når først vi kommer til første løb skal vi nok være helt klar, lover Mathias, som også har fået stor opbakning fra sponsorerne til karrierens næste skridt:

- Der har været stor opbakning fra alle mine sponsorer til det her projekt, og de glæder sig vist alle til at komme med på banerne og se noget godt racerløb. Det håber jeg, at jeg kan være med til at levere, siger Mathias.

Sæsonen i DS3 Cup starter den 27-28. april på Padborg Park.

DS3 Cup

Kim Gripping

Læs mere om:
  • Mathias Klingenberg
  • Madbull Racing
  •