Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

Nicklas Nielsen fornyer fabrikskontrakt med Ferrari

Sportscar racing 
10/11/23 

Den 26-årige racerkører fortsætter hos det italienske sportsvognsmærke i 2024, som blandt andet byder på endnu en indsats i FIA World Endurance Championship.
 


(Foto: Ferrari Media)

Efter en vellykket debutsæson med Ferrari i Hypercar-klassen i FIA World Endurance Championship har danske Nicklas Nielsen nu fornyet sin aftale med det italienske sportsvognsmærke. Dette betyder at den 26-årige dansker – som har været på kontrakt med Ferrari siden 2020 – fortsætter sit engagement i verdens førende langdistanceserier, herunder VM-serien og 24-timersløbet på Le Mans.


(Foto: Ferrari Media)

Kontraktfornyelsen sker efter et stærkt 2023, hvor Nicklas Nielsen var med til at bringe Ferrari godt tilbage til topklassen i VM for sportsvogne – et comeback, som blandt bød to pole positions på Sebring og Le Mans, fire podieplaceringer og en tredjeplads i kørermesterskabet. Sideløbende deltog Nicklas Nielsen også i GT World Challenge Europe Endurance Cup, hvor danskeren var med til at sikre en sejr i sæsonfinalen, ligesom han også tilsluttede sig danske Formula Racing i European Le Mans Series.

– Jeg er naturligvis enormt glad for at have fornyet min aftale med Ferrari. Vi har haft nogle rigtig gode sæsoner sammen, og jeg ser frem til at fortsætte rejsen og ikke mindst udviklingen af vores 499P forud for 2024-sæsonen, lyder det fra Nicklas Nielsen.


(Foto: Ferrari Media)

– Nicklas er en ung og hurtig kører, som er vokset op i Ferrari-familien, hvor han efter sin sejr i Ferrari Challenge i 2019 har sikret mindst én international titel hvert år frem til 2022, før han blev en del af vores Hypercar-lineup og sluttede på tredjepladsen i FIA World Endurance Championship i år. Vi er stolte over at have fornyet vores aftale, lyder det fra Global Head of Endurance e Corse Clienti hos Ferrari, Antonello Coletta.

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Nicklas Nielsen
  •