Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Sprint Challenge Scandinavia

Porsche Denmark Racing styrkede mesterskabsføring på Gelleråsen Arena

Porsche
Sprint Challenge
Scandinavia 

21/08/23 

Stærk Sprint Challenge-weekend, som udløste sejr til Porsche Denmark Racings gæstekører, Oskar Kristensen, samt dobbelt podie og udbygning af mesterskabet til Gustav Krogh.
 


(Foto: Porsche Denmark Racing)

Porsche Denmark Racing var weekendens store pointhøster i femte afdeling af Porsche Sprint Challenge på Gelleråsen Arena, hvor debutanten imponerede med en løbssejr, mens teamets føring i kørermesterskabet igen blev styrket.


(Foto: Porsche Denmark Racing)

17-årige Oskar Kristensen – som gæstede Porsche Denmark Racing for en enkelt afdeling – var nemlig første GT4-kører over stregen i weekendens andet heat. Samtidig sikrede holdets faste kører, den mesterskabsførende Gustav Krogh, to andenpladser og udbyggede dermed sit forspring i stillingen.


(Foto: Porsche Denmark Racing)

– Samlet set en stærk weekend for teamet. Personligt lidt skuffende, da jeg aldrig fik det til at spille optimalt. Gelleråsen krævede en helt særlig teknik og var for mig den mest krævende bane, vi har kørt på i denne sæson. Jeg fik en god start i første ræs, hvor jeg fik kæmpet mig frem til en andenplads og var tæt på den førende, da målflaget kom frem. I andet ræs opstod der lidt tumult under starten, og bilen fik nogle skrammer, men jeg fik kæmpet mig igennem og sluttede igen på en andenplads. Resultaterne var gode nok til, at jeg igen udbyggede mesterskabet, som var mit primære mål for weekenden. Fedt at være på banen igen med holdet, og en fornøjelse at dele teamgarage med Oskar (Kristensen, red.). Han er en god og dygtig fyr, som ved, hvad han laver, lyder det fra Gustav Krogh.


(Foto: Porsche Denmark Racing)

– Fed weekend i Sverige sammen med Porsche Denmark Racing. Sjovt og udfordrende at prøve en sprintserie, hvor der skal presses ekstra hårdt fra start sammenlignet med de langdistanceløb, som jeg er vant til i GT4 European Series. Jeg var måske lidt forsigtig i starten af første heat, hvor jeg begyndte løbet fra en fjerdeplads og sluttede på en sikker tredjeplads. I andet heat gik jeg mere til stålet, startede fra en andenplads og førte løbet inden første sving. Jeg udbyggede stille og roligt mit forspring og kørte i mål som en sikker vinder. Det var fedt at prøve en ny serie og mærke, hvordan jeg blev hurtigere, efterhånden som weekenden gik. Tusind tak til hele holdet bag Porsche Denmark Racing for at give mig muligheden, og stort tillykke til min teamkammerat, Gustav (Krogh, red.), som fik udbygget sin føring i mesterskabet, lyder det fra Oskar Kristensen.


(Foto: Porsche Denmark Racing)

Næste udfordring for Porsche Denmark Racing er sjette afdeling af Porsche Sprint Challenge Scandinavia, som finder sted på Norske Rudskogen Motorsenter den 8.-9. september.


(Foto: Porsche Denmark Racing)

Porsche Denmark Racing


Læs mere om:
  • Gustav Krogh
  • Oskar Kristensen
  • Gelleråsen(Karlskoga)
  • 19/08/23 - Gelleråsen(Karlskoga) - Porsche Sprint Challenge Scandinavia
  •