Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4

Endnu en fremgangsrig weekend for Mathias Bjerre

Formel 4 
13/06/23 

Anden løbsweekend i F4 CEZ Championship kastede både en pokal og masser af nye erfaring af sig for Mathias Bjerre Jakobsen.

 


(Foto: F4 CEZ Championship)

Direkte fra eksamenslokalet og uden en masse forberedelse til løbet på Slovakiaring måtte Mathias Bjerre Jakobsen trække på både talent og erfaringer for at komme hurtigt op i fart på den slovakiske racerbane. Og selvom chaufføren ikke selv var tilfreds med tempoet, kvalificerede han sig som nummer fire til det første af weekendens to løb.

Herfra var det svært for den 16-årige københavner at kæmpe sig længere frem:

- Jeg har kæmpet med at finde det sidste fart i bilen, og selvom det hele tiden er blevet bedre, havde jeg ikke hvad der skulle til for at kunne sætte et angreb ind på tredjepladsen, fortæller Mathias Bjerre Jakobsen, som i det næste løb havde mere held med sig.

Her kørte han sig frem til andenpladsen og kørte absolut konkurrencedygtige omgange. På næstsidste omgang fik en konkurrent presset sig forbi, men tredjepladsen blev sikret.

- Det har været en god weekend! Jeg ville selvfølgelig gerne have været helt med fremme, men jeg kan se en positiv udvikling hver gang, jeg er på banen, og det er det vigtigste. Alle folkene ved Jenzer Motorsport gør et kæmpe stykke arbejde, og jeg glæder mig til at arbejde videre sammen med dem, siger Mathias Bjerre Jakobsen.


(Foto: F4 CEZ Championship)

Der er nu en pause i løbsprogrammet for Mathias, men sommeren byder på testarbejde både med Jenzer Motorsport og på de hjemlige baner med Team FormulaSport.

Bjerre Racing


Læs mere om:
  • Mathias Bjerre Jakobsen
  •