Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Kevin Verner vil kæmpe for sin føring

Legends Car Cup 
19/05/23 

Legends Car CupEfter åbningsløbet på Padborg Park er Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg på førstepladsen i Legends Cup mesterskabet og den placering har han tænkt at forsvare i weekendens løb på Jyllandsringen.
 

Under og efter åbningsweekenden på Padborg Park fandt Kevin og ARTS en ting på bilen som ikke rigtig var optimalt under løb. Derfor var teamet nød til at teste en dag inden weekenden på Jyllandsringen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Efter en dags test på Padborg Park er teamet og Kevin sikker på at de har fundet en løsning, men om de har de ramt plet må tiden vise. “Vi har haft en positiv test og tror vi har fundet en løsning”, fortæller Kevin inden weekenden.


(Foto: Motorsporten.dk)

Hele ARTS teamet glæder sig til weekenden. Dels for at se om deres ændring på bilen virker og dels for at hilse deres gæster velkommen til raceweekenden. Ud over familien får teamet besøg af TopTeam der er en af teamets loyale støtter.

“Jeg glæder mig til at vise den nye bil frem og til den stemning det giver i teltet, når vi har gæster som følger teamet på banen, så vil man altid lige give den en ekstra gang gas” siger Kevin med et smil.

Steen Selch


Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 21/05/23 - Jyllandsringen - Legends Car Cup
  •