Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Kalenderen for Special Saloon Car ligger klar - og tilmeldingen er åben!

Special Saloon 
20/01/23 

2023-sæsonen byder igen på fem afdelinger på de danske baner. I alt bliver det til to besøg på FDM Jyllandsringen og Padborg Park, mens en enkelt weekend kommer til at gå på Ring Djurslands kuperede asfalt.
 


(Foto: Boxengasse)

Den største weekend bliver Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen, hvor det forventes et pænt antal - både på banen og tribunerne.

Allerede om to uger er der til gengæld mulighed for at komme ud at sparke dæk og få en god snak om løst og fast, når Motorshow 2023 bliver afholdt i Messecenter Herning. Her udstiller Special Saloon Car igen et par biler i motorsportsafdelingen. Kig endelig forbi og hils på!


(Foto: Grippo Motorsport PR)

Tilmeldingen til 2023-sæsonen er åbnet, og som tidligere nævnt er der igen i denne sæson gratis indskrivning i klassen. Som et ekstra tiltag vil vi gerne hjælpe med at skabe ekstra opmærksomhed omkring deltagerne. I samarbejde med Grippo PR tilbyder vi alle deltagere i klassen mod et beskedent beløb at producere en portrætartikel, som både udgives på klassens hjemmeside samt på danske motorsportsmedier. Det kan du tilvælge når du tilmelder dig klassen på hjemmesiden.

Sidst, men absolut ikke mindst, minder vi om, at der er generalforsamling i Kørerforeningen Special Saloon Car den 4. marts kl. 13. Generalforsamlingen afholdes på Vesterbyvej 12, 7160 Tørring.

Løbskalender 2023
24-25. juni Padborg Park
18-20. august GP Danmark - FDM Jyllandsringen
2-3. september Ring Djursland
30. sep-1.okt FDM Jyllandsringen
7-8. oktober Padborg Park

Kørerforeningen Special Saloon Car


Kalender for Special Saloon Car 2023