Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Informationer fra Motorsporten.dk

Driving Home for Christmas.....

Info 
21/12/22 

Denne julesang er vist godt og vel kendt af alle, nogle af os elsker den og andre elsker at hade den…. Egentlig skulle sangen hedde Driving Home for Easter, meeeen som julesang og med titlen Driving Home for Christmas passer den rigtig godt til os ’motorsportstosser’. For os er tiden inde til at fejre jul og nytår, racerbilerne er kørt i vinterhi og venter bare på det bliver forår så de kan blive puslet om og derefter komme ud at køre ræs igen
 

Året 2022 er ved at rinde ud og tiden er inde til, at ønske vore læsere, motorsports venner, annoncører og alle samarbejdspartnere en glædelig jul og et godt nytår. Vi håber at vi igen i 2023 kan mødes og hygge os i motorsportens tegn til løb, så vel i Danmark som i udlandet.

Et tilbageblik på året, vi nu er ved at have brugt op, viser at danske kørere atter har gjort det fantastisk flot både på danske og udenlandske baner. Vi kan til stadighed være stolte over at der fostres så mange dygtige og passionerede kørere i vores lille land, til glæde for de mange tilskuere, der nyder at komme ud på banerne og se noget ræs. Men det er jo ikke gjort med kørerne alene – for hver kører og løb er der et stort og passioneret mandskab som man ikke må glemme. De som sørger for at bil, setup, mad, sponsorer, transport med meget mere fungerer og hænger sammen.


(Foto: Endurance Live)

Når vi byder 2023 velkommen, er håbet, at vi igen kan se ind i en sæson, hvor der er fuld fart på motorsporten, med det fælles ønske, at vi kan deltage og engagere os i vores fælles interesse for motorsporten, på to og fire hjul.

Mange er allerede engageret i planlægning af den ny sæson, så allerede nu, er det værd at holde øje med hvad, der kommer af kører-ændringer, af arrangementer, løb og tv-transmissioner i 2023.


(Foto: Endurance Live)

Vi fra Motorsporten.dk takker alle vore trofaste læsere, annoncører og samarbejdspartnere gennem 2022 og ser med glæde frem til en ny, spændende og udfordrende motorsportssæson 2023, hvor vi, som altid, husker at passe på os selv og hinanden.

Glædelig jul og godt nytår

Teamet bag Motorsporten.dk