Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Fremtiden for Danske Nationale Rallybiler i Rallysporten

Rally 
03/11/22 

Til alle jer der kører i en Nationale rallybiler i klubrally, Hillclimb, rallysprint og DM Rally. Samt publikum og medlemmer med interesse for national rally biler i sporten.
 

Efter vi har været en del af rallysporten her hjemme i mange år.
Må vi indrømme, at det gør ondt i vores rally hjerter, at se hvordan de nationale rallybiler herhjemme. Får svære og svære ved at overleve og dyrke deres sport i dansk motorsport.
Mest på grund af nedlukninger af grupper, reglementer og kommercielle interesser.
Samt nye reglementer, der er kommet til som ingen bygger biler efter eller ønsker at dyrke deres sport og interesser under.

Kort sagt.. Den nationale udvikling er gået i stå og der skal åbnes mere op så ældre og nye nationale rallybiler for flere muligheder rent teknisk.
Selv banesporten herhjemme, har skabt nye muligheder for at ældre biler fra før 1991 kan anvende mere moderne motorer og tekniske komponenter.
9.4 TEKNISK REGLEMENT FOR KLASSISK TC og GT (TC/GT)
https://www.dasu.dk/media/36168/reglement-94-klassisk-tc-og-gt-2022-med-rettelsesmarkeringer.pdf

Er det måske tid til forandring i vores sport ?

Tør vi lave forandringer i vores sport ?

Måske er det på tide, at de nationale rallybiler en gang for alle får deres helt eget, men stadig som kunder i DASU regi ?

De nationale rallybiler, burde måske have deres eget udvalg, grupper og reglementer, så medlemmer der brænder for disse biler i sporten, kan skabe en langsigtet tryg fremtid sammen....

Personligt har jeg selv prøvet at kæmpe for en bedre fælles fremtid for netop disse rallybiler i vores sport sammen med Frank Flemming Rasmussen. Men vi må indrømme, at et tungt system hos DASU har gjort at vi opgav det. Fordi man ikke vil arbejde for at disse biler fortsat skal være en del af dansk rallysport i fremtiden.

Så med et Repræsentantskabsmøde lige om hjørnet og med DASU bestyrelse beslutning om, at de selv vil vælge deres sportsudvalg i fremtiden.
Har vi besluttet at bruge det sidste skud i bøssen...
Med en sidste håndsrækning til DASU, da vi ikke ønsker at bruge mere tid på dette mere.

Derfor har vi lavet en spørgeundersøgelse for at se om medlemmerne i sporten, ønsker en ny-bedre fælles fremtid sammen.

Klik på linket: https://www.onlineundersoegelse.dk/s/mz7rcfs
https://www.facebook.com/groups/949074518533795

Mange Rally hilsner Christian Elkjær & Frank Flemming Rasmussen