Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

TCR Germany

Guldfest i vente: Martin Andersen og Team Engstler er klar til sæsonfinalen på Hockenheim

TCR Germany 
20/10/22 

Mens overraskelsesmomentet er afgjort - for mesterskabet er allerede Martin Andersens - så er der en spændende og speciel sæsonfinale i vente i denne weekend på Hockenheim for Martin Andersen og Honda-teamet Team Engstler i ADAC TCR Germany.
 

Årets sidste racerweekend er nemlig utroligt vigtig - det er prikken over iét, og så er det den weekend, man går og tænker tilbage til gennem hele vinterpausen. Derfor er det helt afgørende for Team Engstlers dansker at runde en perfekt sæson af på en god måde, når turen i weekenden går til den tidligere F1-bane lidt syd for Frankfurt.


Guldfest i vente for Martin Andersen og Team Engstler.
(Foto: Gruppe C Photography/Team Engstler)

- Det er en mega, mega vigtig weekend den her. At sætte kronen på værket og runde året af på en god måde er virkelig afgørende, så vi skal ud at køre endnu en stærk løbsweekend til den stime, vi har haft specielt her i den anden halvdel af sæsonen, forklarer Martin Andersen.

Han tilføjer:

- Vi var gode på Hockenheim sidst vi kørte der i foråret til en testdag, så jeg er ret spændt på at se, hvor meget vi har rykket os siden dengang. Og jo - mesterskabet er afgjort, men jeg har også en lille rekord at køre for. Jeg kan blive den første til at være på podiet i samtlige løb over en sæson, hvis alt går vel, forklarer Martin Andersen.

Det tyske mesterskab kom i hus allerede i sidste måned på Sachsenring for Martin Andersen, der ved den lejlighed slog mesterskabet fast ved at vinde begge weekendens heats. Det er en præstation, som den unge viborgenser håber at gentage i denne weekends sæsonfinale.

- Det er helt klart målet at gentage succesen fra sidst. Sachsenring var en virkelig god weekend, men det er altid svært at sige på forhånd, hvordan det går i en serie som TCR Germany. Uanset hvad er finaleweekenden virkelig vigtig at gøre en god figur i, for den er på så mange måder udgangspunktet for næste års sæson, afrunder Martin Andersen.


Så er det finaletid for Martin Andersen i TCR Germany. Viborgenseren kommer til weekendens finale i Hockenheim som mester, efter han sidste gang sikrede sig den tyske mesterskabstitel før tid.
(Foto: Gruppe C Photography/Team Engstler)

Weekendens program på Hockenheim går allerede løs fredag aften med weekendens første kvalifikation, mens der er kvalifikation og løb lørdag samt årets sidste finale i ADAC TCR Germany søndag.

Det hele kan som altid følges live på www.adac-motorsport.de samt på engelsk hos www.motorsport.tv.

Lørdagens race køres med start klokken 11.35, mens søndagens finale køres samme tid på dagen - 11.35.

Niklas Majgaard


Læs mere om:
  • Martin Andersen
  • Team Engstler Motorsport
  • Hockenheim
  • 23/10/22 - Hockenheim - TCR Germany
  •