Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Motor Sports Association

Malthe kan vinde IMSA-mesterskabet på Road Atlanta

IMSA 
28/09/22 

Kufferten er pakket og passet ligger klar igen. I weekenden er Malthe Jakobsen igen i aktion; denne gang ved det ikoniske 10 timer lange Petit Le Mans som udgør sæsonfinalen i det amerikanske IMSA-mesterskab.
 

Sammen med Joaõ Barbosa får Malthe i weekenden en ny teamkammerat hos Sean Creech Motorsport, når én af mesterskabsrivalerne fra European Le Mans Series, chilenske Nico Pino, erstatter Dr. Lance Willsey. Dermed stiller det amerikanske team med et virkelig stærkt hold til sæsonfinalen.

For to uger siden var Malthe i USA for at finjustere bilen sammen med teamet og Joaõ Barbosa. Og den danske LMP3-kører er ikke i tvivl om potentialet:


Malthe kan vinde IMSA Michelin Endurance-mesterskabet i LMP3-klassen.
(Foto: Sean Creech Motorsport)

- Vi havde en rigtig god test, og jeg synes at vi er rigtig godt forberedt til løbet. Vi ved godt hvad der skal til; vi skal holde os på banen og køre de første ni timer uden skader, og så starter det vilde ræs i den sidste time, siger Malthe, som glæder sig til at være tilbage på Road Atlanta:

- Jeg kan rigtig godt lide Road Atlanta. Især de første fem sving er virkelig hurtige og har et lækkert flow. Det bliver en stor hjælp at jeg også kørte løbet sidste år, og så har jeg fået rigtig meget erfaring i LMP3-bilen i år, så jeg tror at det kan blive rigtig sjovt.

Malthe og Joaõ Barbosa ligger forud for Petit Le Mans på andenpladsen i IMSA Michelin Endurance Cup-mesterskabet med bare tre point op til førstepladsen.

Løbet vises på Viaplay lørdag fra klokken 18.00.

Tidsplan for Motul Petit Le Mans

Torsdag:
15.50: Free Practice 1
20.55: Free Practice 2
01:30: Free Practice 3

Fredag:
21.40: Kvalifikation

Lørdag:
18.10: Motul Petit Le Mans (10 timer)

Streaming:
Løbet vises på Viaplay.

Malthe Jakobsen Motorsport


Læs mere om:
  • Malthe Jakobsen
  • Road Atlanta
  • 01/10/22 - Road Atlanta - IMSA
  •