Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Scandinavia

Jan Magnussen sikrede nye Carrera Cup-point på Gelleråsen

Porsche
Carrera Cup
Scandinavia  

22/08/22 

Jan Magnussen sluttede fjerde afdeling af Porsche Carrera Cup Scandinavia i pointrækkerne og holder nu – trods fire missede løb – en niendeplads i det samlede mesterskab.
 


(Foto: A1 WORK)

Jan Magnussen var tilbage i Porsche Carrera Cup Scandinavia, da sæsonens fjerde afdeling blev afviklet på den svenske racerbane Gelleråsen nord for Karlskoga den forgangne weekend. Danskeren sikrede en sjette- og en syvendeplads blandt de 25 deltagende biler, og selv om den firedobbelte Le Mans-vinder kun deltager i udvalgte løb i år, holder Magnussen sig fortsat indenfor top-10 i den samlede mesterskabsstilling.


(Foto: A1 WORK)

– Det var igen en weekend med skiftende vejrforhold, men vi kom nogenlunde gennem kvalifikationen med en ottendeplads til første løb og en femteplads til andet. Første ræs gik okay, og jeg sluttede en position bedre, end jeg startede. Andet ræs var lidt mere tricky. Jeg kom tæt på nogle af dem, som kører efter mesterskabet og var lidt forsigtig – jeg vil ikke ødelægge noget for dem, som kører hele sæsonen – men dén beslutning betød, at jeg røg af banen, og jeg mistede en masse positioner. Vildt frustrerende, men bilen kørte godt, så jeg fik kæmpet mig et godt stykke tilbage igen og sluttede på en syvendeplads, hvilket jeg uden tvivl skal være glad for, lyder det fra Jan Magnussen.


(Foto: A1 WORK)

Jan Magnussen og resten af holdet bag Mtech Competition får endnu et forsøg om fire uger, når femte afdeling af Porsche Carrera Cup Scandinavia på den norske racerbane Rudskogen Motorsenter syd for Oslo.

Magnussen

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Gelleråsen(Karlskoga)
  •