Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Raceklar 7 Classic til Seven Racing eller track days

Job & handel 
09/08/22 

 
 
 

Livet er for kort til kedelig sport – Super hurtig Raceklar 7 Classic til Seven Racing eller potent bil track days.

Bygget: 2009. Vægt: 532,0 kg inkl kører m/ 2002 Yamaha R1 998 ccm 152 hk v/ 10.500 o/m

Seven Racing er den optimale opstarts klasse hvor hjælpsomhed og sportsmanship tæller lige så højt som at komme igennem første sving først.

Kan evt. lejes for eet løb hvor lejen modregnes købsprisen efterfølgende. Kan være klar til Ring Djursland d. 13. august.

Pris: 99.500 kr.

Kontakt: kim@timberteam.com

Mobil: 21692690

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.