Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Får vi nye vindere i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen?

Legends Cup 
23/06/22 

Tredje runde af årets mesterskab køres på FDM Jyllandsringen
To kørere har i år sat deres eftertrykkelige præg på OK Mobil 1 Legend Car Cuppen. Det er Lars Bohnensach Ebbesen, Varde, og Magnus Madsen, Skjern.
 

Førstnævnte har på helt enestående vis sikret sig en maksimumscore i årets to første afdelinger for oldboys-kørerne, hvilket er ensbetydende med seks løbssejre og to vundne tidtagninger. I selve Legend-mesterskabet har Magnus Madsen været tæt på at gøre det samme. Et sammenstød i forrige mesterskabsløb betyder dog, at han kun står noteret for fem sejre.


Lars Bohnensach Ebbesen er ubesejret i år blandt oldboys-kørerne i OK Mobil 1 Legend Car Cup
(Foto: Henning Smed Madsen)

Det store spørgsmål inden tredje afdeling af OK Mobil 1 Legend Car Cuppen i weekenden på FDM Jyllandsringen går derfor på, om vi får nogle nye løbsvindere i klassen? Ja, for udover Lars Bohnensach Ebbesen og Magnus Madsen er Mads Gravsen, Slagelse, eneste anden løbsvinder i år.

Men flere banker på.

Jacob Steffensen, Viborg, har eksempelvis fået en flot start på 2022-sæsonen, hvor han såvel ved sæsonpremieren på Padborg Park og seneste afdeling på Ring Djursland har været med i topkampen, hvor det også er blevet til en enkelt pokal.

De to fætre Kevin Verner Jensen og Joachim Lee Holmstoel, begge Silkeborg, har banket på flere gange, men indtil videre er det kun blevet til en række tredjepladser for dem.


Jacob Steffensen jagter sin første Legend-sejr efter en stærk sæsonstart
(Foto: Henning Smed Madsen)

Så langt er Mirza Ahmetagic, Randers, ikke nået i år. I 2020 tog han ellers bronzemedaljen i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen, og han håber på, at han kan slippe for noget af det uheld, der har plaget ham i de seneste par år.

Ved Sommerløbet på FDM Jyllandsringen er det tre kørere, som vender tilbage til feltet, som på FDM Jyllandsringen tæller 30 startende. Det er de tre oldboys-kørere Anders Eriksen, Hadsten, Morten Troelsen, Vejle, og Jens Østergaard Frederiksen, Vrå.

Padborg Park

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 26/06/22 - Jyllandsringen - Legends Cup
  •