Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperCup

Sidste weekend inden sommerferien for Momentum Racing

SuperCup 
22/06/22 

Denne weekend drager Momentum Racing igen mod det jyske, for at køre den sidste løbsweekend, inden en velfortjent sommerferie.

Holdet fra Kalvehave ligger godt til i Yokohama SuperCup mesterskabet, hvor Oliver Rømer aktuelt indtager 2. pladsen i den samlede stilling.
 

Den røde og hvide Seat Ibiza med startnummer 31 viste god fart ved Åbningsløbet på Padborg Park for halvanden måned siden.

Her blev det til tre podiepladser ud af tre mulige, med to andenpladser og en tredjeplads.


(Foto: JJ Media)

De gode resultater betyder også at Oliver skal have 40kg succesballast med i raceren, hvilket bestemt ikke bliver nogen fornøjelse i det som formentlig bliver en varm og solrig weekend. Men sådan er reglerne, og det er kun godt at have ekstra ballast med i raceren, da det er et udtryk for, at man har gjort det godt. Og så skal den mesterskabsførende for øvrigt have 20kg ekstra i raceren, så helt skidt er det ikke.

Varmt vejr er dog ikke ubetinget en ønskesituation for holdet, da bilen til tider har haft lidt tendens til at performe lidt dårligere under høje temperaturer. Men det er ikke noget der kan ændres på – det er bare at få det bedste ud af weekenden som muligt, og få en masse point på kontoen.

FDM Jyllandsringen er yderst velkendt for Rømer, som har kørt her et utal af gange i både Yokohama 1600 Challenge, men også i Yokohama SuperCup. Derudover afholder Momentum Racing også mange Events, hvor folk selv kan komme ud at køre i en racerbil – og det har da også givet en ekstra omgang for Oliver hist og pist.


(Foto: JJ Media)

Holdet vil gerne opfordre så mange som muligt, til at komme ud på racerbanen, og opleve stemningen, lydene og duftene selv, hvor der udover Yokohama SuperCup blandt andet også er OK Oktan 100 Super GT Danmark på banen. Her stiller Silas Rytter op i den 2L racer, som Jens Kristoffersen kørte i tidligere i år. Det bliver anden gang at Silas skal køre i klassen, men han tog allerede Pole Position ved debuten på Ring Djursland, og kørte sig til to top-3 placeringer i løbene. Så han bliver også spændende at følge denne weekend.

Alternativt kan man også følge weekendens kørsel på YouTube – hold øje med holdets Facebook Side, hvor der vil blive slået links op.

Tidsplanen for weekenden i Yokohama SuperCup lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Kvalifikation 10.25
Løb 1 15.25

Søndag
Løb 2 10.10
Løb 3 15.25

Momentum Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Oliver Rømer
  • Silas Rytter
  • Momentum Racing
  • Jyllandsringen
  • 26/06/22 - Jyllandsringen - Super 2L Danmark
  • 26/06/22 - Jyllandsringen - SuperCup
  •