Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DS3 Cup

DS3 Cup gør norsk comeback

DS3 Cup 
17/06/22 

DS3 CupDet er efterhånden et par år siden sidst, men i weekenden sker det: DS3 Cup er tilbage i Norge for første gang siden 2019!
 

På norske Rudskogen venter en spændende og ny udfordring for store dele af feltet, da mange nye ansigter har fundet vej til Danmarks hårdeste mærkeklasse i denne sæson.

TF Performances Knut Eirik Knudsen kommer til hjemmebanen i mesterskabsføring. Knudsen bragte sig i kraft af en sejr og en tredjeplads i føring, da DS3 Cup i slutningen af maj var på Ring Djursland, men der er tale om en føring på bare to point ned til Kevin Brandsborg.

Brandsborg har ditto haft en rigtig stærk sæson og været på podiet i tre af fire heats, og har igen denne weekend i Norge masser at jagte i topkampen, såvel som i U21, hvor Knudsen og Brandsborg også har en difference på to point mellem sig.


Dennis Bannergaard, her i #59, fik med andenpladsen i finalen på Djursland for alvor meldt sig ind i kampen om mesterskabets top 3.

Kampen om tredjepladsen i årets mesterskab er næsten lige så tæt, for efter en stærk slutning på weekenden i Djursland tog Dennis Bannergaard en andenplads i finaleheatet og bragte sig derved op på 63 point samlet.

Bannergaard, der er ny i DS3 Cup til denne sæson, kommer derfor også til Norge med alt at jagte - han er nemlig i duel med TF Performances Felix Heiberg, der aktuelt har tredjepladsen i den samlede tabel.

Weekendens to heats på Rudskogen bliver også kørt med masser af tætte kampe i midterfeltet, for alt fra femte- til tiendepladsen er inden for bare 12 point - og med 50 på højkant er der masser at kæmpe om på Rudskogens 3,2 km asfalt.

Program:
Lørdag d. 18/6:
09.25 - Kvalifikation (20 min)
15.00 - DS3 Cup Race 1 (9 omgange)

Søndag d. 19/6:
09.00 - Warmup (15 min)
11.30 - DS3 Cup Race 2 (9 omgange)

Det hele livestreames hos http://www.injection.no og på Facebook hos RacingNM.

DS3 Cup


>> Læs mere om Rudskogen Asfalt Supercars 2022 hos RacingNM
>> Se resultater og livetiming fra Rudskogen Asfalt Supercars 2022
Læs mere om:
  • Rudskogen Motorsenter
  • 19/06/22 - Rudskogen Motorsenter - DS3 Cup
  •