Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Førsteklasses testresultat for Team Hyllinge Racing

Rally Sprint 
06/06/22 

Dagen blev afsluttet med to gange andenhurtigste tid generelt i de sidste to heat, det viste meget godt den speed som Team Hyllinge Racing havde med i rygsækken til denne test.
 

Meningen var ikke at skulle køre den dag i Stigsnæs til Yokohama Mesterskabet, men problemet med benzintrykket i den hurtige BMW skulle testes under fuld konkurrence.

MEN dagen viste at problemet var løst, og John Frederiksen anno Lodsen og codriver Brian ’Lille’ Larsen på dagen sad i en sand raket, BMW’n var ustyrlig og generelt nummer 6 og 2’er i klassen var tilfredsstillende.

JOHN FORTÆLLER
”Faktisk troede vi at vi havde vundet klassen, men udregningen af straf for påkørsel af chikaner på 40 sekunder i alt snød os, måden hvorpå det først kom på resultatlisten efter det sidste heat var lidt en ’anderledes’ måde at gøre det på, MEN jeg er super glad og lykkelig”.

”Bilen kører bare sindssygt godt, og det er bare et spørgsmål OM at jeg rent mentalt tror mere og mere på dens potentiale, og Brian og jeg var enige om, at den her bil er et voldsom HAN dyr, og nu er der styr på vores lille problem med benzintrykket”.

”DET er svært at negativ når bilen performer så positivt, så nu ser jeg og teamet frem mod DM3 i Ålborg sidst i juni med positivt mind set”.

PRØVEN i Stigsnæs var perfekt til funktionstest, og John fik bilen endnu mere ind under huden, og potentialet i bilen er stor, den kan alt det som en rallybil skal kunne, bremse, styre og accelerere, og teamet havde en dejlig dag i solskinnet, og farsdags gaven fra bilen til teamet var klokkeklar, den er i TOPFORM!

/Allan POST


Læs mere om:
  • Stigsnæs
  • 04/06/22 - Stigsnæs - Rally Sprint
  •